Sport

Lake’s Five orienteringsløb

lakes5

Hvad er Lake’s Five for noget?

Lake’s Five er en form for orienteringsløb, der forløber sig i England. Det næste løb bliver holdt til sommer, hvilket er det syvende løb i rækken. Som sagt, finder det sted i England et sted, hvor du kan nyde det smukke landskab, mens du er i fuld gang med et orienteringsløb. Det er et meget populært event, som har mange deltagere og heppekor hvert eneste år. Det forløber sig over fem dage med forskellige løb fra sidst i juli til og med starten af august. Der vil være en hviledag mellem de fem forskellige løb.

lakes5

Er der en vinder af løbet?

Ja der vil skam være en vinder af hvert løb. Der vil blive uddelt point til alle kategorier for hver dag, så man til sidst kan finde ud af, hvem der er vinderen af disse kategorier. Der vil blive uddelt en præmie til de tre bedste løbere i juniorkategorien og to forskellige seniorkategorier. Hvis du ønsker et detaljeret program vedrørende de forskellige dage, så kan du finde dette på Lake’s Fives hjemmeside. Her har de nemlig skrevet, hvordan de fem dage forløber sig, hvad du kan forvente og hvad for et løb, det lige præcis er, som du og de andre løbere skal igennem på den dag.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Sådan bliver du en del af Lake’s Five

Hvis du gerne selv – eller kender en – der vil være en del af Lake’s Five, så kan du lige nu tilmelde dig via deres hjemmeside. Du kan betale ved hjælp fra dit dankort, og lige nu koster det 17 pund for seniorer samt 6 pund for juniorer og studerende. Jo tættere du kommer på løbet, jo dyrere vil det blive at tilmelde sig. Det kan derfor godt betale sig at tilmelde sig i god tid!

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvornår starter løbet?

Alle løbere kan ikke starte på præcis samme tidspunkt. Derfor er der sørget for, at du starter i en specifik tidsperiode, som du får tildelt inden løbet går i gang. Der vil i alt være en periode på tre timer, hvor alle løbere bliver sat i gang. I disse tre timer vil der være fem starttidspunkter, hvor løberne bliver sat i gang lidt efter lidt. Hvis du gerne vil følge med i selve løbet, så skal du sidde og kigge i flere timer. Dog behøver du ikke følge med i det hele, men kan bare følge med, når du føler, at det bliver mere spændende og interessant.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Tjen penge på Lake’s Five

Hvis du ikke vil være en del af selve løbet, så kan du blive en del af det på en helt anden måde. Du kan nemlig måske tjene penge på løbet, hvis du holder øje på din favorit bettingsider. Der er flere bettingsider i Danmark, hvor der måske bliver mulighed for, at du kan oddse på Lake’s Five. Det betyder, at du kan sidde derhjemme i sofaen og satse på forskellige væddemål og forhåbentligt tjene penge på det. Det er noget af en anderledes måde at være en del af selve løbet på, men hvis du kan tjene nogle ekstra penge på denne måde, så er det bare med at gøre det.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Odds på andre sportsgrene på samme tid

Der er lang tid til sommer og Lake’s Five – derfor kan du oddse på andre sportsgrene i mellemtiden. Det kan være alt lige fra fodbold til håndbold, badminton, tennis, ishockey, snooker, cricket eller andet. Der er masser af muligheder, når det kommer til odds og væddemål på danske online bettingsider.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Find bettingsider med en dansk licens

Hvis det bliver muligt at satse nogle penge på løbet Lake’s Five, så er det bare med at finde en bettingside, som du kan stole på. Og hvordan finder du så det? En god indikator på en troværdig online bettingside er, at den har en dansk licens fra den danske Spillemyndighed. Dette betyder, at de regulerer siden samt udbetaler skattefrie gevinster til alle vindere. Hvis det bliver muligt at satse lidt penge på løbet til sommer, så skal du først og fremmest finde en side, som ikke snyder dig eller har dårlige odds. En bettingside med dansk licens har altid styr på alle love, regler og krav, der end måtte være sat af selve Spillemyndigheden.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Husk en bonus

Hvis du finder ud af, at det bliver muligt at oddse på Lake’s Five, så kan du eventuelt se, om du ikke kan finde en bonus på din valgte bettingside. Denne bonus kan give dig ekstra penge at oddse for eller et gratis væddemål for eksempel. Det er altid godt at sige ja tak til en bonus på en online spilleside, hvis du gerne vil have mere ud af dine penge. Måske kan du endda vinde penge med sidens penge og spare alle dine egne? Det er værd af afprøve, hvis du gerne vil have overskud på spillekontoen!

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Konklusion

Lake’s Five er et spændende løb, lige meget om du er med i selve løbet eller vælger at heppe på alle løberne hjemmefra. Vi venter spændt på, om det bliver en mulighed at satse penge på selve løbet eller om vi bare skal holde øje med resultaterne, der løbende kommer ind. Hvad enten du vælger at tage til England og være med i løbet, eller bliver herhjemme for at satse penge på det, ønsker vi dig en masse held og lykke!