Lån

Lån penge hos Spar Nord

spar nord lån

Spar Nord giver dig personlig rådgivning i en digital verden

Spar Nord ønsker at kombinere nærværende, personlig rådgivning med tidens mange digitale tilbud.
Som udgangspunkt kan du i dag ordne alle dine pengesager online foran computeren. Der findes dog mange mennesker, der stadig foretrækker en personlig rådgivning, hvor man mødes med sin bankrådgiver og taler sine økonomiske forhold igennem i god ro og orden.

Spar Nord yder sit bedste, for at gøre alle yde de bedste lån til sine kunder – både dem, der foretrækker personlig rådgivning ved et fysisk fremmøde i deres bankfilial – og dem, der finder størst mening i nemt og hurtigt at få styr på økonomien online.

Man kan også sagtens kombinere de to tilgange. Til hverdag og ved rutinemæssige opgaver, fungerer det garanteret optimalt at have kontakt med sin bank online. Skal der drøftes særligt vigtige ting, som eksempelvis finansiering af bolig eller bil, kan det være rart at sætte sig ned med sin personlige bankrådgiver og tage det hele fra en ende af i sit eget tempo.
Spar Nord søger altså både at være din personlige og nærværende bank – med innovative og digitale løsninger også.

spar nord lån

Hvem er Spar Nord?

Hvis du går med tanker om at skifte bank, kan det være rart med noget baggrundsviden om Spar Nord.
Spar Nord kan spore sine rødder helt tilbage til 1824, hvor Bye og Omegns Sparekasse blev grundlagt i Kjellerups købmandsgård i Aalborg. I 1967 fusionerede denne bank med konkurrenten

Landbosparekassen og blev herefter til Sparekassen Nordjylland.
Banken fortsatte med at fusionere med andre lokale banker i området og opnåede snart en meget stærk position i Nordjylland. I 1993 overtog man i øvrigt Himmerlandsbanken i Hobro.

I år 2000 skiftede banken navn til det nuværende Spar Nord Bank og herefter etablerede man filialer i større byer over hele landet. Spar Nord var dermed ikke længere kun en bank for beboere i Nordjylland. På grund af bankens gode omdømme fik den hurtigt kunder over hele landet.
Spar Nord Bank A/S er i dag Danmarks femte største bank og er et aktieselskab med 50 filialer i Danmark.

Ejerskab bag Spar Nord

18,5% af aktierne i Spar Nord ejes af Spar Nord Fonden. Såkaldte stjernekunder ejer en stor del af de resterende aktier. Fonden ved navn Stjernekunder er således dominerende i forhold til bankens drift.
Stjernekunder blev oprettet i 1990. Udbyttet, som tildeles fonden, deles ud til frivilligt arbejde, forskning og kultur i Nordjylland.

Bliv studiekunde i Spar Nord

Er du studerende, tilbyder Spar Nord dig gode vilkår, hvis du vælger at blive kunde. Det skal være trygt at være studerende. Der skal være styr på pengesagerne, så man kan fokusere på det vigtigste i denne del af livet – nemlig studierne.

Spar Nord har strikket en række fordele sammen til studiekunder.
Sammen med din personlige rådgiver, lægger du en plan for din fremtid. Den behøver ikke være helt udførlig i alle detaljer, men skal hjælpe til med at få en retning og struktur på den vej, du skal gå.

Hvor længe regner du med at skulle studere? Hvilket erhverv ønsker du at arbejde indenfor, når studierne er afsluttet? Vil du bo stort og for mange penge? Eller vil du hellere bo og leve mere sparsommeligt for at have råd til mange og lange rejser?

Disse forhold og mange flere kan du drøfte med din rådgiver i Spar Nord, for at fremtidssikre din økonomiske situation bedst muligt.
Omvendt ønsker Spar Nord heller ikke at være en bedrevidende mor. Du ved bedst af alle, hvad dine penge skal bruges til. Se på rådgivningen som en form for sparring, hvor du kan tage imod de råd, der passer til dine behov.

Du kan sagtens få en studietid, hvor det hele ikke behøver dreje sig om sparsommelighed og pasta med ketchup. I Spar Nord ønsker man at tage hånd om alle kundegrupper. De studerende er ingen undtagelse.

Du kan få en studiepakke i Spar Nord ved at opfylde følgende betingelser:
– Du skal være mellem 18 og 30 år.
– Du skal gå på en erhvervs- eller videregående uddannelse.
– Din NemKonto skal du flytte over til Spar Nord.

Opfylder du disse betingelser er du klar til en rente på 2% på indskud fra 0-20.000 kr. Læs mere om fordelene som studiekunde ved at aflægge hjemmesiden for Spar Nord et besøg.

Rådgivning i Spar Nord

Hvis du har planer, som du ønsker at føre ud i livet, er økonomien ofte et vigtigt skridt på vejen. Spar Nord ønsker ikke at stå i vejen for disse planer. Du kan altid tage en snak med rådgiverne – helt uden omkostninger og ganske uforpligtende. Ofte giver det et klarere billede af, hvad der kræves for at føre sine planer ud i livet, når man drøfter dem med fagfolk.

Hvis du går med planer om at købe bolig, kan du passende som noget af det første bestille et boligmøde med en rådgiver.

At købe bolig er den nok største og vigtigste investering i dit liv. Du vil få brug for al den sparring og professionelle rådgivning, du kan komme i nærheden af. Sammen med rådgivere i Spar Nord kan du komme nærmere, hvad den rette beslutning er i din situation – både når det handler om at sælge og købe.

Vil du bygge din egen bolig, er der også råd og vejledning at komme efter. Er du på udkig efter en bolig til børn, der skal til at starte studier, vil Spar Nord også være behjælpelige.
Ingen boligplaner er for små til at tåle at blive drøftet grundigt igennem – heller ikke selvom det måske bare drejer sig om lån til et lille kolonihavehus.

Bliv kunde i en sund bank

Spar Nord har for ikke længe siden præsenteret sit seneste halvårsregnskab. Her er tale om et overordentlig flot regnskab med masser af sorte tal på bundlinjen. Vælger du at blive kunde i Spar Nord, vil du altså træde ind i en bank med en særdeles sund økonomi.

I vores tid er der meget fokus på, hvordan vi indretter os bedst muligt. Gennemsigtighed er blevet et stort fokusområde for mange mennesker, når de vælger bank eller forsikringsselskab eksempelvis.

I Spar Nord ønsker man at spille med, både på nye digitale områder, men også god gammeldags nærværende kundekontakt. Mange søger mod mindre banker, da man har følt sig overset som kunde i en af de større.

Bliver du kunde i Spar Nord, vil banken gøre sit bedste for at tilfredsstille alle dine behov. Handler det om rådgivning og sparring vil telefonlinjen altid være åben. Eller du kan booke en tid til et personligt fremmøde.
Det handler om at føle sig økonomisk tryg. Spar Nord hjælper til med at få skræddersyet dine pengesager, så du har tid til andre og vigtigere ting i livet end spekulationer om din økonomi.